Informatie Overakker

De kernpunten van de informatie zijn:

De 52 wooneenheden worden in eerste instantie gebruikt voor het tijdelijk huisvesten van 16 bewoners van Amarant en circa 25 bewoners van Pauwer. Dit in verband met 2 nieuwbouwprojecten. De verwachting is dat dit duurt tot medio/eind 2018. Voor de toekomst wordt een definitief huisvestingsplan opgemaakt voor 32 oudere bewoners van Amarant die momenteel nog wonen in andere projecten in Breda en omgeving.

Het tweede plan omvat het verbouwen van het huidige restaurant, de entree, de keuken, de huidige kapperszaak en receptie. Dit plan in voorbereiding is een ingrijpende verbouwing, waarbij het uiteindelijke resultaat moet leiden tot een gastenvriendelijke brasserie met terras, een beautysalon, een gedeelte paramedische voorzieningen, een activiteitenruimte en nog enkele ruimten nader in te vullen, waarbij wordt gestreefd naar een kindvriendelijke invulling.

Op 5 april jongstleden heeft Amarant Huisvesting en Bedrijfsdiensten de bewoners van Overakker hierover geïnformeerd. U kunt de pdf openen om het verslag te lezen.

Er is ook een presentatie gemaakt met alle details van het plan. Bekijk de presentatie.

De resultaten van de enquête kunt u bekijken in deze pdf.

Bekijk de presentatie (Powerpoint) van de informatiebijeenkomst op 15 juni 2016.

zuidgevel 5